• Ons

    Kantoor

  • Het

    Team

Maatregelen coronavirus

Naar aanleiding van het uitbreken van het coronavirus, hebben wij als kantoor een aantal maatregelen genomen. Hierbij volgen wij de adviezen en maatregelen van de overheid en het RIVM op, waarbij wij onze dienstverlening zoveel mogelijk willen continueren.

Continuïteit
Wij zijn telefonisch goed bereikbaar. Ook per email kunt u ons goed bereiken.

Afspraken
Gezien de huidige regels om nog steeds voorzichtig te zijn en anderhalve meter afstand te houden, zijn wij terughoudend met het maken van fysieke afspraken. Wilt u uw administratie of andere stukken bij ons op kantoor langsbrengen, dan kan dat. In de hal van ons kantoor staat een tafel waarop u de administratie kunt neerleggen. Ook kunt u gebruik maken van de brievenbus bij ons kantoor.

Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.
 

Wierenga Administratie en Belastingadvies

Wierenga Administratie en Belastingadvies is een kleinschalig administratiekantoor dat zich voornamelijk richt op ondernemers in het MKB en de agrarische sector, particulieren en vrije beroepsoefenaars. Daarnaast kunnen starters bij ons terecht voor begeleiding bij het opstarten van een onderneming.
 
Persoonlijke benadering en een goede kwaliteit staan bij ons voorop. Omdat wij een klein kantoor zijn, kunnen wij u de persoonlijke aandacht geven die u nodig heeft.
 
Als lid van het RB blijft de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd. Dit gebeurt onder meer door het volgen van cursussen en bijeenkomsten waardoor onze kennis op peil blijft en wij op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen.
 

Agrarisch

De agrarische sector kenmerkt zich onder andere door specifieke regelgeving. Niet alleen op bedrijfseconomisch gebied
Lees Meer

MKB

Actuele cijfers zijn onmisbaar in het MKB. Als ondernemer is het natuurlijk van belang dat u weet waar u staat.
Lees Meer

Starters

Bij het starten van een eigen onderneming kunt u tegen verschillende vragen aanlopen. Wat is de juiste ondernemingsvorm? .
Lees Meer

Particulier

Bent u particulier en heeft u vragen over uw aangifte inkomstenbelasting of het aanvragen/wijzigingen van uw toeslagen?.
Lees Meer